Το «ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ» τη Χαλκίδας Ευβοίας. (Από το Σαββατοκύριακο έναρξης του Τριωδίου με σειρά εκδηλώσεων επί τέσσερις εβδομάδες και Κορύφωση, την τελευταία Κυριακή της αποκριάς.)

Το «ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ» αποτελεί για τη Χαλκίδα θεσμό πλέον και στόχο έχει την ανάδειξη του υγρού στοιχείου, το οποίο είναι και το κύριο χαρακτηριστικό της πόλης για την προσέλκυση επισκεπτών.

Xορηγός

Με μια σειρά εκδηλώσεων επί τέσσερις εβδομάδες, που απευθύνονται σε όλους τους πολίτες και όλα τα γούστα, με κορύφωση του κεφιού την τελευταία Κυριακή της αποκριάς, 1η Μαρτίου 2009, οπότε και πραγματοποιείται το Καρναβάλι και βέβαια, το μοναδικό στην Ελλάδα «ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ», με πλεούμενα και καρναβαλιστές μέσα στον Ευβοϊκό.

karnavali

>>>Τέλος, μετά το εντυπωσιακό κάψιμο του Καρνάβαλου μέσα στη θάλασσα και τη ρίψη των πυροτεχνημάτων, ακολουθεί κάθε χρόνο ξέφρενο γλέντι, με τη συμμετοχή μπάντας βραζιλιάνων «Batuki Brasil» και 10 βραζιλιάνων χορευτριών, που προσδίδουν εξωτική αύρα Ρίο – Ντε Τζανέϊρο, στο «Θαλασσινό» μας Καρναβάλι.

Με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την πόλη μας, κάθε χρόνο «ανεβάζουμε» το Καρναβάλι μας, προσθέτοντας νέα ιδιαίτερα στοιχεία και συμμετοχές.

«ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΑΠΟΓΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ!»