Περιγραφή

ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΕΔΩ!

Συνεργείο Αυτοκινήτου

ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΕΔΩ!

Η επιχείρηση ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΕΔΩ! Συνεργείο Αυτοκινήτων στη Χαλκίδα,  με 20 χρόνια πείρα αναλαμβάνει ειδικευμένο service επί των αυτοκινήτων των εταιρειών του Volkswagen group και του Fiat group αναλαμβάνει το service, τον καθαρισμό των μπεκ, την μέτρηση και επαναφόρτιση ή αντικατάσταση της μπαταρίας σας, τον Ηλεκτρονικό Διαγνωστικό Ελεγχο στον Εγκέφαλο παντός είδους βλαβών, Ηλεκτρικές και Ηλεκτρονικές Βλάβες του αυτοκινήτου σας, αναβαθμίσεις κινητήρων, service AirCondition,  και όλα στις καλύτερες και πιο προσιτές τιμές της αγοράς.

Κατά κανόνα, το εξειδικευμένο Συνεργείο Αυτοκινήτων,  χρησιμοποιεί γνήσια λάδια, φίλτρα, μπουζί, ανταλλακτικά αυτοκινήτων καθώς όμως υπάρχει η δυνατότητα χρήσης και immitation (απομίμησης) ανταλλακτικά του εμπορίου.

Στο Συνεργείο Αυτοκινήτων του ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΕΔΩ!, το αυτοκινήτο σας το αντιμετωπίζουμε σαν δικό μας, είμαστε οι καταλληλότεροι άνθρωποι για να σας το ελέγξουμε, να σας συμβουλεύσουμε, να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση σε κάθε πρόβλημα και να σας παραδώσουμε το αυτοκίνητο σας σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Μην αμελήσετε να αξιοποιήσετε την προσφορά στους φίλους και τις φίλες του www.inEvia.gr με έκπτωση 10% σε κάθε εργασία ή αγορά ανταλλακτικών.

Xορηγός

Επικοινωνία