Περιγραφή

Επιπλα Gand

Μελέτη Χώρου, Αναπαλαίωση, Ανακαίνηση

Αντώνης Γονίδης

τηλ.: 210 60 38 441       email: info@gand.com.gr       www.gand.com.gr

Από το 1970 Επιπλα Gand, με απόλυτη προσήλωση στις ανθρώπινες ανάγκες για μια «ανταποδοτική» διαβίωση προσδίδει στο χώρο σας την ιδιαιτερότητα, που του αξίζει, μέσω της ευρείας γκάμας επίπλων, αξεσουάρ καθώς και των ποικίλων διακοσμητικών προτάσεων, που παρέχει.

Τα Επιπλα Gand είναι μία πατροπαράδοτη επιχείρηση, που παρέκλινε των  καθιερωμένων εταιρειών επίπλου, βασίζοντας εξαρχής τη  φιλοσοφία της στο μεράκι, την υψηλή αισθητική και στο  «χρωματισμό» της καθημερινότητας σας, μέσα από έπιπλα και λύσεις design, για κάθε χώρο του σπιτιού, σε μοντέρνο και νεοκλασσικό σχεδιασμό.

Χωρίς κανένα συμβιβασμό σχετικά με την ποιότητα του τελικού αποτελέσματος, τα Επιπλα Gand εδώ και χρόνια επιστρατεύει την  εμπειρία και την τεχνογνωσία της, ώστε να μη γίνεται η ζωή μας εν οίκω «μια ξένη φορτική», αλλά η ζωή που πάντα ονειρευόμασταν.

Η καλαισθησία, η αρμονία με το εκάστοτε εσωτερικό ή εξωτερικό περιβάλλον του σπιτιού σας, το άψογο φινίρισμα, το στυλ, που καθρεφτίζει πάντα τις σύγχρονες τάσεις, η λειτουργικότητα και η εργονομία αποτελούν τα κατεξοχήν χαρακτηριστικά των επίπλων και των συνθέσεών της.

Σε ακολουθία με όλα τα παραπάνω,  οι προσιτές τιμές,  που συνοδεύουν απαραίτητα τη βέλτιστη ποιότητα των προϊόντων μας, η αμεσότητα στην εξυπηρέτηση και τους χρόνους παράδοσης καθώς και η αξιοπιστία, που μας χαρακτηρίζει στην παροχή των εκάστοτε υπηρεσιών έχουν καταστήσει εδώ και χρόνια τα Επιπλα Gand, μία εταιρεία πρωτοπόρο στο είδος της.
Θέλουμε να ξέρετε ότι στη Gand έχουμε μια σχεδόν «φανατική» αντίληψη για το έπιπλο και τις λύσεις διακόσμησης του χώρου σας:

Η τελειότητα βρίσκεται στις λεπτομέρειες…

[nggallery id=21]

Σφάλμα: Η φόρμα επικοινωνίας δε βρέθηκε.

 

Xορηγός

Επικοινωνία