Περιγραφή

Ξενοδοχείο – Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Philoxenia

Λευκαντί Χαλκίδας, Εύβοια , Διευθυντής: Παπανικολάου Γρηγόρης

Τηλ. 22210 53615 – 53825     Fax. 22210 53169

ΜΗ.Τ.Ε. από Ε.Ο.Τ.: 13 51 Κ 03 3Α 00087 01

www.hotelphiloxenia.eu email: info@hotelphiloxenia.eu

Το Ξενοδοχείο – Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Philoxenia σας προσκαλεί στο νεόκτηστο κτίριο του που στεγάζεται στη παραλία Λευκαντί στην όμορφη Εύβοια. Σε απόσταση 10 χλμ απο τη Xαλκίδα βρίσκεται το Bασιλικό πατρίδα της οικογένειας του ναυάρχου Aνδρέα Mιαούλη.

Tο Λευκαντί, απέχει 2 χλμ απο το Bασιλικό και φημίζεται για την ωραία του ακρογιαλιά και τις ψαροταβέρνες. Eίναι όμως κυρίως γνωστό για τον εκτεταμένο αρχαιολογικό του χώρο, με πρώιμους ναούς και νεκροταφεία γεωμετρικών χρόνων.

Το Ξενοδοχείο – Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Philoxenia αποτελεί ιδανικό προορισμό για όσους αναζητούν το ήσυχο οικογενειακό περιβάλλον χωρίς να παραβλέπουν τις έντονες καλοκαιρινές αποδράσεις. Ο ιδανικός συνδυασμός περιβάλλοντος και τοποθεσίας του ξενοδοχείου με θέα βουνό και θάλασσα δίνουν την εντύπωση επίγειου παραδείσου.

Το συγκρότημα αποτελείται από πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια με επίπλωση που περιλαμβάνουν κουζίνα με όλα τα απαραίτητα για εσάς σκέυη. Επίσης είναι έτσι κατασκευασμένο ώστε να μπορεί να παρέχει φιλοξενία σε δωμάτια ειδικά διαμορφωμένα για τους φίλους με ειδικές ανάγκες.

Το κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό έχοντας ως βασικό γνώμονα την ικανοποίηση και την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των επισκεπτών, βρίσκεται πάντα στη διάθεση σας για να κάνει όσο πιο ευχάριστη γίνεται την παραμονή σας. Η διεύθυνση του ξενοδοχείου πάντα φιλική προς τους φιλοξενούμενους φροντίζει καθημερινά να ικανοποιεί στο μεγαλύτερο βαθμό τις επιθυμίες τους.

Θα χαρούμε να σας φιλοξενήσουμε προσφέροντας σας ανέσεις ΣΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ.

[nggallery id=18]

Σφάλμα: Η φόρμα επικοινωνίας δε βρέθηκε.

Xορηγός

Επικοινωνία